Mobil igen.

publicerat i Denise, Gravid, Jobb;
Ja - jag erkänner, jag är värdelös på att blogga nu för tiden. Men ingenting att göra åt. Den här veckan har jag arbetstider på 07.30 - 16.30 också vilket innebär att jag åker hemifrån strax efter sju och kommer hem strax innan fem, helt slut givetvis.

De SIM-kortet till "min" - lånade mobil (en walkman), kom idag så nu har jag ÄNTLIGEN en telefon igen. Man känner sig ganska låst när man inte är tillgänglig eller kan nå någon varken familjemedlem eller få något jobb. Men nu kan jag svara ja på förfrågningar igen och även kontakta familjen. I morgon behövs det framför allt då Kevin är hemma hos mina föräldrar på eftermiddagen. Då krävs en fungerande komunikation om något skulle hända.
 
Nästa vecka när jag inte har arbetstider på nio timmar varje dag så ska jag kontakta vår försäkring och se till att få tillbaka en egen telefon igen. Awesome!

(Förresten, fick göra om mitt UL förra veckan igen, i fredags för att vara exakt. Lilltjejen är nu beräknad att komma till den 29/12 istället för den 21. Vi får se var det här slutar. Tror dock, sorgligt nog på självaste julafton, stackars lilla tjejen... i bästa fall kniper jag! Ps, hon hälsar med en spark!)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

hoppas verkligen inte att du ska behöva gå över tiden men det e klart för lilltösens skull så hade det kanske vart bra att hon föds den 1 jan. jag var beräknad till den 8, va orolig att jag skulle gå över två veckor för då hade det blivit julafton, men min lille kom den 3:e. kram

2:a kommentar, skriven , av isabelle:

Den 29onde är jag född, haha :)

Kommentera inlägget här :