3300 gram kärlek.

publicerat i Julie 0-2 månader;
Idag åkte vi in till Huddinge igen och ännu ett återbesök för att kolla in hur gulsoten låg. Sedan i lördags så har gulsotsnivån gått från 155 - 159 och vi märker själva gulnade ögonvitor, men i samband med hennes vikt och hennes aktivitet och vakna kvällstid och hennes medvetenhet så är dem säkra på att gulsoten kommer försvinna ganska snabbt nu.
 
Vi fick även träffa läkaren idag och kunde hoppa över läkarbesöket den tjugosjunde. Helt underbart, annars hade vi varit på sjukhuset igen om två dagar. Nu är det bara hörseltestet vi måste boka in men det kunde vi ta efter nyår med tanke på att vi bor så pass långt ifrån. Lovely.
 
I lördags vägde donnan 3100 och nu är hon redan uppe på 3300 gram, så nu börjar bröstmjölken verkligen göra inverkan på henne. Och vi ska inte snacka om alla hundra gånger per dag som hon käkar och bajsar, herregud. Det är ett under att hon inte sugit ur all näring ur mig än, haha.
 
Direkt efter sjukhusvistelsen så åkte vi till Anna och Acke fikade en snabbis. Vi väntade nog lagom länge för att väglaget skulle bli körbart igen, för herregud - när vi åkte imorse så var det ingen barnlek. det var vi som plogade vägen med bilen imorse - ibland såg man inte ens vägen...
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mormor:

Världens sötaste barnbarn! Tillsammans med Kevin förstås. Älskar båda!

2:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Ni får köra lugnt, ni har massa dyrbar last! Vad fint klädd hon är på bilden förresten :)

3:e kommentar, skriven , av Emma Lannebrink:

Nu är julen nästan över, så tänkte kika in och hoppas att du haft en mysig jul!
kram

4:e kommentar, skriven , av Caroline:

Men vilken söting till tös! Hoppas ni har haft en fantastisk jul. Själv checkade jag äntligen ut från jobbet idag och tänker inte återkomma förns den 1 Januari nääästa år ;) haha fasen så skönt det känns att skriva så även fast nästa år snart är här :D Kram till er.

5:e kommentar, skriven , av Riccie - Mamma till Lykke 3veckor:

Humm.. När fröken inte bloggat på så länge blir denna hormoniga mamman minst sagt lite fundersam & orolig.. Hoppas allt är bra med dig och familjen!!
Kramar

6:e kommentar, skriven , av Johanna - Mamma till Lilly, född i v.35:

Så himla söt hon är :)

Kommentera inlägget här :