Det kallar jag ett nostalgiår.

publicerat i Denise;
Året man levde på MSN och lyssnade på Nine inch Nails, Hel och Ebba Grön på repeat för att man ansåg sig vara cool då. Året man sov på dagarna och var vaken om nätterna, och skolan inte stod högst i prioritet. Året som jag var tretton och var sjukt cool. Jag gick hos en kurator för att jag hade fått en obotlig sjukdom och var övertygad om att jag skulle dö av den. Min kurator kallade min sjukdom för tonårskris eller tonårsdepression. Jag var övertygad om att det var betydligt allvarligare än så.
 
Året man levde på Lunarstorm och alla vänner på lunar var ens riktiga vänner, trots att man bara träffat två procent av dem i verkliga livet. Året man låg vaken om nätterna och pratade i mobiltelefonen och fick bonus av comviq. Året som världens bästa mobiltelefon Nokia 3310 skapades, och höll i alla väder.

 
Året man åkte själv in till skansen med sina kompisar och gick på allsången. Året man gick på coola fester hemma hos kändisars barn och drack mesk trots att man ville spy. Året man hjälpte sina alldeles för fulla vänner hem från festerna och kom hemtrampandes klockan fyra på morgonen. Man tältade med vännerna i smyg och åt pizza med kompisarna varje fredag. Man levde med MP3:n i öronen. Fick barnbidraget i månadspeng som tog slut lika fort som det kom in på kontot. Spenderade sin lediga tid långt bort från sin riktiga familj och med sin nya familj bestående av sjutton vänner i åldrarna 13 till 15.

Jag var tretton år 2002/2003, och en sjukt cool chey - och är idag glad över att inget hände mig under tiden som jag var tretton och 146 cm lång och vägde 45 kilo. Herregud vad man var odödlig på den tiden.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emily:

Haha, underbart! :D
Eller till och med när man sprang runt med CD-spelaren, tamagotchin, hade buffalos och hade såna fula byxor med kjol påsydd! Haha. Att man ens tyckte det var snyggt? :D

Svar: hahaha jag hade bara tamagocchin och en CD-spelare på den tiden ;) Resten höll jag på ett bekvämt avstånd från mig =P Men snake på mobilen, det var fan epic! Eller när man kunde ladda ner "bilder" till mobilen, typ en svartvit ros eller en cool seriefigur som man egentligen inte hade någon större koll på, eller låtar som lät så jävla hemskt för dem endast gick i en och samma tonart! HAHA.
Denise

2:a kommentar, skriven , av Emily:

Eller att man var så jävla glad att man hade snake på mobilen :D

3:e kommentar, skriven , av Caroline:

Haha det du just har beskrivit i din text skulle såååå väl kunna passa in på mig! Addera ett par rymningar till Åre och Örebro :) Många av dom man umgicks med kände man ju knappt men man var där man var cool och som sagt helt jäkla odödlig! Jag är rädd för att mina barn ska bli lika hemska huliganer som jag engång var... jag vill inte uppleva det mina föräldrar har fått uppleva med mig. Min mamma brukar ibland skoja och säga vänta du bara när Freija blir i tonåren då får du sota för vad du har ställt till med i dina dar... jösses.

Svar: Haha, jag kommer nog radera de flesta inläggen som kan bevisa att jag varit en dålig förebild lagom till Kevin kommer upp i åldern där han blir intresserad av att läsa i bloggen ;)
Så det här inlägget... - det finns inte egentligen ;)
Denise

Kommentera inlägget här :