Fyra dagar med en underbar främling.

publicerat i Julie 0-2 månader;
Spya, nedbajsade händer, blöjor, kiss, kladd, bröstmjölk-precis över allt förutom i brösten och höga skrik.
Men det är något av det bästa som finns just nu. Hon är en riktigt bestämd tjej som vet precis vad hon vill och får hon det inte på sitt sätt så... hörs det! Det är skönt att veta att det inte är något fel på lungorna i alla fall. 
 
Hon älskar att ligga på pappas bröst men avskyr att byta blöja, som straff för att vi byter på henne så bajsar hon oftast direkt efter att hon är nybytt... Hon är inte heller förtjust i att ligga ensam. Hon vill gärna att det är folk i samma rum eller att det låter om ingen ligger bredvid. När hon är nöjd så gör hon inte ett ljud ifrån sig utan kan ligga med öppna ögon och njuta av alla lampor och ljus i lägenheten. Julstjärnan i sovrummet är en stor favorit just nu.

Hon tycker bärsjalen är helt fantastisk när hon väl kommit ner i den med alla hemska kläder och mamma promenerar korta promenader utomhus. Då tystnar hon och somnar på några sekunder. Älskade unge.

Hennes egna säng har kommit till användning en kort stund, en enstaka gång. Annars ligger hon bredvid mamma och pappa och njuter. Brorsan är hon väldigt intresserad av och tystnar direkt när hon ligger i hans rum och han ska ha högläsning ur sin bok innan läggdags. Under slutet av graviditeten läste Kevin för Julie varje kväll när hon låg i magen, så det finns en trygghet hos henne att höra hans röst och det märks.
 
Fyra dagar gammal, fyra dagars kärlek utanför kroppen.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Vilken liten bäbis. Duktig storebror hon har fått. Kram

2:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Jag blir alldeles lycklig av dessa bilder och kan inte hålla tillbaka tårarna.

3:e kommentar, skriven , av Jossan:

Oj, grattis till fina tjejen! :D

Kommentera inlägget här :