Lucia.

publicerat i Denise, Gravid;
Jävla skitnatt. Jävla skit natt. Jävla skit natt.

Jag var så himla trött klockan elva igår kväll och tänkte att jag bara skulle hålla mig vaken i tio minuter till då Kevin behöver kissa innan läggdags. Så kvart, tio över elva så går jag upp med Kevin och går direkt i säng. Väl här i sängen vänder jag och vrider mig. Pillar på datorn, sätter ner datorn på golvet, tar upp datorn, pillar på den, ställer ner den på golvet, försöker sova... Och så håller det på till klockan halv tre i natt. Efter halv tre somnar jag och vaknar varannan timme under hela jävla natten fram tills nu. Min klocka kommer ringa om fem minuter så det känns helt lönlöst att somna om.
 
Kevin sover fortfarande. Tack och lov. Jag ska upp och fixa frukost åt honom. Själv mår jag otroligt illa, troligtvis på grund av att jag lever på extraenergin som jag egentligen inte har lagrad i kroppen. Skulle kunna börja gråta av utmattning så som läget är just nu. En jävla natt vill jag kunna sova.
Bara en natt, snälla - gode GUD. Jag vill inte ha några julklappar eller julpussar. Bara en natts garanterad sömn.
 
Men det är lucia. Idag ska alla vara glada och sjunga julsånger... nåväl, jag kan spendera förmiddagen med att lyssna på julsånger åtminstone. .
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara:

Kanske är dags snart? Jag sov jättedåligt dagarna innan förlossning med sonen. Även med dottern, men det gjorde jag visserligen hela graviditeten, dock mådde jag väldigt illa timmarna innan vattnet gick ;D

2:a kommentar, skriven , av anna:

Fy vad tråkigt. Tycker så synd om dig, jag vet hur det är att inte få sova. Kram

3:e kommentar, skriven , av Janne:

Kämpa på Denise. Du vet att jag tänker på dig.
Janne

Svar: Tusen tack! Känns skönt med en hejarklack i Norrtälje ;) Tänker på er!
God jul om vi inte hörs innan!
Denise

Kommentera inlägget här :