Konsistens.

publicerat i Vardag.;
För er som inte vet hur överkokta makaroner och hårda köttbullar smakar i konsistensen så kommer här nedan en kort förklaring.

Makaronerna: En blandning mellan "hakuna matata" - larver som Timon och Pumba äter i filmen Lejonkungen, och för länge tuggade tuggummin som till gränsen håller på att spricka i munnen. Desto mer du tuggar, desto mer sväller det i munnen på dig och tillslut blir det oätligt. Så mitt tips: Ta en sked i munnen, undvik att tugga och svälj.

Köttbullarna: Efter att ha rullat i micron några minuter för länge (rådet är att ha de inne i micron i 1,5 minuter på full effekt och INTE fyra minuter som jag hade) så är det lätt att köttbullarna blir lite för hårda och sega. Men med bra knivbestick så är ingen utmaning omöjlig.

Bon Apetit!



(Servera inte rätten i "mingeltalrilkar som jag gjort...
det är ett "HÅL" i dessa som gör att makaronerna gärna vill smita!)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Bunny:

Jättekul att du är med i tävlingen! :D

Kommentera inlägget här :