Medicin.

publicerat i Vardag.;
Tycker synd om mig själv idag. Med all rätt. Mitt huvud är jättetungt och jag har knappast kommit längre än upp ur sängen... och tillbaka. Eller jag gick ut och vinkade av Andreas för ett tag sen - som ska sova hos sin mamma med hans dotter för att försöka att inte bli smittade. Börjar känna mig som någon som verkligen ligger inne i karantän. Behöver godis snart. Godis hjälper mot allt. Världens bästa kuckelimuckmedicin. Jag behöver verkligen det nu. Nyss. Jag vill bli frisk och få bort min vattenskalle. Allt går nämligen jättesakta och ljudet känns så abstrakt och långt borta... väldigt mysko känns det i alla fall. Det är väl tacken när man bär på ett förkylningsvirus.

Kollade nyligen in en film. En hemsk film om barndöd och viljan, men inte kunskapen att ta sig vidare. Stockholm Östra, för er som inte sett den. Jag råder er verkligen att ta en titt. I filmen får vi veta hur viktigt det är att tala sanning, och hur viktigt det är att vara uppriktiga och ärliga mot varandra, och känslan av att inte känna sig tillräcklig.

Nej. Nu ska jag ta mig upp ur den nedsjunkna madrassen och försöka laga någon form av middag till oss här hemma. Middag för två. Nämnde någon Nudlar? Bra idé.

Dagens medicin: Godis och gråtfärdiga dramafilmer.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Hejhej, följa varandra via bloglovin?? :D

http://swaxu.bloggplatsen.se

2:a kommentar, skriven , av Olivia - Ung mamma till Ted:

Krya på dig!! Kram

3:e kommentar, skriven , av olivia:

åh krya på dig :(

hur är det annars då? kram :)

Kommentera inlägget här :