Whitney.

publicerat i Vardag.;
När jag var sex så fick jag en ny kompis. Tjejen gick i 5:an eller 6:an och varje dag så stod vi i vårt klassrum och mimade till låtar som spelades på bandspelaren. Mitt musikaliska intresse fick sig en stöt då vi spelade "I will always love you", om och om igen. Min äldre kompis, Elin - förklarade på ett ungefär vad texten betydde och att sångerskan som sjöng den var en stor världsstjärna och hette Whitney Huston.

Jag skulle då som sexåring också bli världsstjärna, fast inom cirkus. Så varje dag övade vi på "cirkuskonster" i klassrummet, tills vi blev gula och blåa av smällarna. Vi hade alltid Whitneys låtar som ledmusik.

När jag blev runt tio såg jag filmen Bodygard för första gången och min vission om hur Whitney kunde tänkas se ut blev till realitet. Ledmusiken i filmen var givetvis "I will always love you".

I morse när jag vaknade och gick in på facebook så stod det "Whitney Huston, 2012-02-12, sov gott" på en statusuppdatering. Drottningen av musik har bekräftats död och jag hoppas hon sover gott bland alla världskändisar på den stora stjärnhimlen.

Kommentera inlägget här :