Nyfödda grodor.

publicerat i Denise, Gravid;
Var man än vänder sig så ser man nyfödda små grodor till bebisar. Så himla söta, goa och fantastiska varelser. Senast idag såg jag lilla nyfödda London som knappt hunnit bli en vecka, hennes stolta pappa, mamma och lillebror kom förbi jobbet idag och hälsade på och en gäst på hotellet visade stolt upp sin två månader gamla bebis när vi kom in och skulle fixa en sak i deras rum. Om jag tröttnat på att vara gravid? Mjo. Mest för att jag är för tjock för mina normala byxor. Way to fat. Tack och lov för att jag kan gå i mina "kortkorta" klänningar som var knälånga innan jag fick en mage som gör att de går strax under rumpan (än så länge) som gör mig till en alldeles för porrig gravid kvinna. Men jag har verkligen ingenting att bära, vilket gör mig galen!
 
Nästa vecka så går jag in i vecka tjugo vilket innebär att det "bara" är halvtid kvar. Lilla pyret i min mage har precis börjat boxa och bonka runt i magen vilket är otroligt mysigt det också, på sitt sätt. Till den blir så stor att den bollar med min kissblåsa så jag nästan kissar på mig. Men fan, en dag i taget tar vi nu... en dag i taget. Snart halvvägs. Me like.
 

Bild från förra veckan.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

skönt att veckorna börjar rulla på. jag tyckte inte att det var kul att vara gravid med andra barnet, första var lättare. kram

Kommentera inlägget här :