En himla mysko dröm

publicerat i Denise, Gravid;
Jag har så otroligt knasiga drömmar nu för tiden. Jag kan inte minnas att jag hade såna här drömmar när jag väntade Kevin.

Hur som helst, i drömmen så ska jag föda. Vi var som i verkliga livet beräknade till den 21 december men barnet valde att komma ut redan i juli nu. Det var "normalstort" och skrek precis som ett normalfött barn. Enda kruxet var att det varken åt eller var vaket utan sov hela tiden. Dagarna gick och barnet fortsatte sova utan att få i sig någon mat.

När vi kommer hem så måste jag gå till skolan för att avsluta mina gymnasiestudier(?) så barnet lämnas hemma i några dagar utan uppsyn, men det är lugnt - barnet sov ju ändå hela tiden. När jag berättar om detta för en klasskompis så säger hon att jag måste be om hjälp på sjukhuset, för ett barn ska inte sova så länge utan att äta.
 
Så när jag går till sjukhuset så säger dom att allt är normalt och att barn visst sover länge utan att behöva äta. Dom bad mig återkomma om barnet inte hade fått i sig någon mat efter en vecka.
 
Här någonstans vaknar jag och måste springa på toa.

När jag går och lägger mig igen och somnar in så är jag på min skolgård som jag gick på i 6:års till 2:an. Jag sitter mitt på en fotbollsplan och gråter över att läkarna inte tog hand om mitt barn. Jag svär och kastar grus på små barn när dom kommer mot mig och bakifrån kommer en lärare och binder mina armar till polisen kommer.

Jag vaknar igen av att jag hör mig svära.
 
Denna dröm tog ungefär hela natten att drömma. Vid tre vaknade jag första gången och vid halv tio andra gången.
Så himla mysko dröm.

Kommentera inlägget här :