Trött var ordet.

publicerat i Denise;
Jag är otroligt trött.
Att vara fyrabarnsförälder, om bara över en natt är utmattande.
Jag ber till gudarna att jag aldrig får ett tvillingpar om jag någongång skulle bli gravid. Oh, my - god. Jag är verkligen helt död.

Men gud så mysigt det var att ha en tiomånaders mellan oss som snarkade i sängen. Så himla galet söt!
Och Celvin som sov i Kevins säng hela natten. Så otroligt duktigt för att vara två att inte vakna en enda gång.

Å andra sidan är det kanske skillnad mot att ta emot två barn, en på tio månader och en på två år - mot vad det skulle vara om man faktiskt fick tvillingar - för då är man liksom med från början och lär sig om alla signaler och läten. Nu fick vi gissa oss till varför den minsta var missnöjd.

Jag fick gå upp klockan sex i morse i alla fall. Var superlänge sedan jag gick upp så tidigt. Hua. Då var jag och de minsta vakna och kollade på barnkanalen. Klockan sju väcktes resten av familjen. Sen var det full rulle till halv tolv då vi gav de minsta barnen vidare till Andreas mamma som ska ha dem sovandes hos sig över natten.

Direkt efter överlämningen så hade vi barnkalas på schemat. Klockan tolv, fram till klockan tre nu så har jag suttit och ätit mängder av kolakakor, melon, tårta, druckit té och saft. Middag på det?
Nja, jag tror jag hoppar det och går direkt på godispåsen ikväll. Sounds awesome.

Nu - ladda batterierna. Sovstund låter topp för tillfället.



Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

hej du följde min föra blogg mosansliv på blogving dne la av och nu har jag förlorat alla följare följ min nya annars tar ajg dän dig om du redan byt så skit i deta medelande hör av dig när du alkt till mig har en lista där alla str läger du inte till mig tar jag dän dig hör av dig så jag vet att det är du

http://ghgumman.blogg.se/

2:a kommentar, skriven , av Malin- fick en blodpropp:

Hej Sötis!

Jag har haft det svårt, fick en stroke i hjärnan och fått reda på att jag har epilepsi, och tre personer nära mig har försökt ta självmord! -men försöker vara stark. :)

Kommentera inlägget här :