Urusel bloggning.

publicerat i Denise;
Förlåt! Urusel bloggning igen. Jag får verkligen skärpa mig, hur svårt är det egentligen att komponera ett blogginlägg via mobilen på rasten på jobbet? (Uppenbarligen asjobbigt med tanke på att jag inte gjort det.)

Skatungen som våra goda vänner fick ta hand om till viltjouren skulle ta över den dagen efter dog samma natt som vi hittade den. Stackars krake. Men hellre dö där än att dö av att ett djur äter upp den levande. Plus att skatungens ben var så illa brutet att den troligtvis skulle få amputera och troligtvis dö av de skador och infektioner som skulle uppstå.

Jag har i alla fall jobbat långa dagar torsdag, fredag vilket gjort att jag helst velat sova när jag kommit hem.
Men i torsdags stack vi till ett par goda vänner där jag och frugan i familjen tog oss en "kort" springtur. Jag höll på att dö när vi drygt 45 minuter senare kom hem till dem. Phu.

Sen igår så jobbade jag till halv fem. När jag kom hem från jobbet (med en aningen sen buss) så var det bara att svida om och dra iväg på 30-års fest. En skitball fest utomhus. Jättemysigt var det och Kevin hoppade runt mellan alla lekparker och linbanor som omringade oss. Tillsammans med honom fanns det massa andra barn som han busade med. Men vi stannade bara i drygt två timmar innan vi drog oss hem från stan igen. Men jättemysigt var det.

De senaste dagarna när jag har varit på jobbet så har jag blivit alldeles rosa i ansiktet av den heta solen. Dags att införskaffa solkräm, check!

Kommentera inlägget här :