Till dagis utan tjafs.

publicerat i Vardag.;
Kevin hamnade på dagis tillslut.

Idag var det inget tjafs, inga olyckor och inga klagomål. Jag tänkte efter riktigt noga om jag verkligen inte hade matat Kevin med pepparkakor. Men nej, ingenting sånt har han ätit på morgonen. Otroligt. Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra. Där emot fick jag ropa på honom i ett villaområde då han cyklade över hela vägen istället för på en av sidorna. Men förhoppningsvis så låg inte de villaägarna och sov då min fina stämma lätt kan gå upp i falsett när jag väl skriker. Haha.

På hemvägen så hamnade jag hos farsan. Han låg som vanligt och kollade på sina polisserier som han brukar göra på morgonkvisten. Ni vet, realityserierna som går med amerikanska och brittiska poliser och man får följa deras arbeten. Tur att pappa har lite knackigt minne, för han måste ha sett alla avsnitt minst fjorton gånger då de ständigt går i repris.

Inget jobb har kommit in än heller. Och idag hoppas jag verkligen att min nya nalle kommer på posten. Vore lovely. Dom sa ju i början av veckan. Så det är väl sista dagen idag? För i morgon blir ju mitten av veckan och på torsdag/fredag slutet av veckan? Rätta mig om jag har fel. Men jag vill verkligen ha den nya nallen typ nyss.

Bara så ni vet.


Dagens supertrötta mamma.

Kommentera inlägget här :