Åldersnoja.

publicerat i Denise;
Är det konstigt om jag har åldersnoja redan nu?

För jag är rädd för att jag har det. Min nästa födelsedag, mitt i sommaren nu i juli så fyller jag 23. Jag firar inte födelsedagar och sånt bullshit. Men när jag tänker på att jag snart fyller år så tänker jag att jag fyller 20. Jag känner mig inte äldre i alla fall. Helt galet ju. Varje gång någon ställer frågan "hur gamal är du?" så får jag räkna, 2012 - 1989 är... "23, snart alltså". Och då ska ni veta att det också är svårt för mig att minnas är det är just 2012 som vi är inne i just nu. Bara för några dagar sedan skrev jag under ett papper som skulle skickas med posten och på underskriften skrev jag 2011. Snacka om snurrigt.

Hur som haver, jag är inte äldre än 20, även fast det på pappret står 23. Men det ljuger - papper ljuger ju alltid.

Jag vill bara tillägga att jag inte är rädd för att bli äldre. Tvärt om så längtar jag lite tills den dagen jag kan ligga hemma och zappa på tv:n och veta att jag kommer få in pensionspengar (förhoppningsvis så mycket att det räcker till mat och hyra) och bara kunna tänka på mig själv, mina barn och alla mina hundra barnbarn jag kommer ha vid den tidpunkten, (drömma går ju!).

Nej nu ska jag laga middag.
Äta bör man, annars dör man (och då handlar det inte så mycket om åldern längre).

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

jag är likadan, har fastnat och säger ofta att jag är 25 fast att jag fyller 30 i nov. det ska bli lite kul faktiskt att fylla 30

Kommentera inlägget här :