BB - väskan

publicerat i Gravid;

Håller på att försöka packa BB-väskan.. Minns verkligen inte vad jag hade med mig när jag väntade Kevin. Kläder till honom och mig var nog det enda jag packade med mig. Samt journalen och legitimation då givetvis. Å andra sidan så packade jag ju samma morgon som värkarna satte igång. Till bebisen är packningen helt klar äntligen. Det blev en klänning, lite mössor i olika tjocklekar beroende på väderleken ute. Det blev massa tossar och strumpor. En rosa kläd-dress och någon pyamas samt en liten "nalle". Måste dock lägga till ett par byxor till body-klänningen kom jag på.

Till mig är det dock värre. Jag kan inte packa några kläder då jag använder allt jag äger. Kläderna turas bara om att åka ett varv i tvättmaskinen då och då. Men annars används dem flitigt. Lite BH-inlägg kan jag nog trycka ner tillsammans med två amnings-BH:ar. Samt en liten necessär med det nödvändigaste. Lite tandkräm, tandborste, hårborste och deo. Så skulle det vara så att man glömmer något hemma så har man i alla fall med sig det absolut nödvändigaste...
 
Det jag där emot måste köpa till är:
Bindor (man får dock både bindor och blöjor på sjukhuset men man vet inte hur passformen är eller hur sköna sjukhusbindorna är)
Blöjor.

Annars har jag tofflor, vattenflaska (ett måste), kamera, mobil och mobilladdare, dator (har en pytteliten 10" som får plats i väskan), morgonrock och handduk. Men allt det får man packa ner on the due date.

Hur många slår vad om att hälften trots allt blir glömt?
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra:

Skönt att ha saker och ting förberett! :) Det är dock jävulst lätt att glömma saker. Kan tänka mig att då du redan är på färd mot förlossningen blir det ganska många Åh-nej-jag-glömde-det-och-det-och-det. Det är så himla typiskt!

Vilka söta tossor förresten, såg himla mysiga ut!! :)

2:a kommentar, skriven , av Denise - Gravid i v 29:

mysigt att packa bb väskan:)

3:e kommentar, skriven , av Emily:

Kan slå vad om att hälften inte ens kommer bli använt istället ;) Alltid så.

4:e kommentar, skriven , av Riccie:

Har försökt packa den där jädra väskan hur länge som helst nu men blir ju inte klok! haha
fått för mig att det bara är en "liten väska" som gäller, men så pratar alla om handdukar och morgonrock.. ja då åker snart stora resväskan fram! ^^, Men du som varit med förr, morgonrock, det är en bra grej eller? och handduk, har dom inte det där? de fick jag för mig.. men bäst att ja packar ner en för säkerhets skull! =)
Å vattenflaska! Där sa du nått riktigt bra! tackar =)

Svar: Haha handdukar har dem säkert, men man får räkna med att man kommer ha fått dela dem med drygt 700 andra som använt sig av dem tidigare ;) Sen morgonrock är ju bara en sak som är skön att vira runt sig i när man är nytvättad ;P
KRAM!
Denise

5:e kommentar, skriven , av Carro - Foto:

Tycker bindorna på Förlossningen/BB är dom bästa... man blöder ju ganska rejält där i början. Finns inga sånna rejäla bindor att köpa någon annanstans.
Jag tog med mig en hög hem också ;P

6:e kommentar, skriven , av Elin Nygård:

Dedde vad i helvete !! POJKKLÄDER !! Tänk om det blir en pojke. Ska han ha rosa klänning då ? KOM IGEN NU !!

Svar: FAN VA BRA DU ÄR ELIN! <3 vad skulle jag göra utan dig =D =P
Denise

7:e kommentar, skriven , av Elionora svedjeland:

Hej!
Jag har frågestund på bloggen nu så du får gärna klicka in och ställa frågor! Jag lovar att svara på ALLA frågor i ett videoinlägg! Kram:)
http://elionora.blogg.se/2012/november/fragestund.html#comment

8:e kommentar, skriven , av S:

Skönt att ha det i ordning i tid :)

9:e kommentar, skriven , av cirton.blogg.se:

Hehe jag har oxå sånna söta lammskinns tofflor :)

10:e kommentar, skriven , av anna:

jag packade samma dag. åkte och köpte en flaska saft innan för jag tycker inte så mkt om vatten och jag vet hur törstig man blir på sjukan. mobil och kamera är ett måste. hade mina snygga one piece oxå. kram

Svar: Åh! Saft är nog smart att ta med sig också. Mest för energins skull! =P Haha onepiece hade varit ultimat, men äger dessvärre ingen =P
KRAM!
Denise

Kommentera inlägget här :