Försäljning.

publicerat i Denise;
Tight är ordet här hemma just nu.
Med tanke på att vi har saker i varenda hörn här hemma så har vi beslutat oss för att sälja av endel av skräpet som skräpar. Så idag sålde jag några wiispel (nog för att dem var det minsta problemet och som inte alls tog "massa plats" här hemma, men de gav mig ångest då det var träningsspel, haha)... sen nu håller vi på att sälja av en soffa (den som står olämpligt i hallen). Nu har vi har tryckt in spjälsängen mellan vår säng och vår byrå som för tillfället inte går att öppna (och alla mina trosor är där inne, panik!), men förhoppningsvis blir vi av med soffan i veckan så att vi kan stuva om för att få mer plats här hemma.
 
Känner mig alldeles svettig för tillfället - det är jobbigt att ta kort, mäta och prissätta varor, haha. Men förhoppningsvis försvinner det mesta snabbt.
 
Förhoppningsvis säger vi farväl till denna soffa i veckan så vi kan sätta ut byrån i hallen istället...
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Visst är det lite jobbigt att få det gjorde men det är så skönt när man sen blivit av med alla överflödiga grejer och dessutom tjänat några kronor :) Då blir det shopping till bebis ;)

Svar: Haha troligtvis inte till bebis, då hon har allt, i dubbla uppsättningar för tillfället. Möjligtvis ett babygym =P Men de stora ungarna ska däremot få massa roligt för det under jul är väl tanken :) Det känns som man kommer köpa massa saker till bebisen när den väl kommer i alla fall, och då får de större barnen bli utan =P
Denise

Kommentera inlägget här :