Fyllehicka.

publicerat i Filmer/serier, Gravid;
 
 Försök att bortse från min extremt håriga mage, haha!
 
Bebisen har roat sig (drivit mig till vansinne) genom att hicka hela kvällen. Drick inte julmust, bara ett hett tips. Ska ni dricka julmust så hiva inte i er två glas inom loppet av några minuter... haha bebisen har fått fyllehicka!

Hon hickar fortfarande by the way och har gjort i snart en timme. Hela datorn hoppar till när den ligger på magen. Haha.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Riccie:

Haha dom e roliga dom små liven! Min Vilde har just fått sockeröverdos av skummtomtar å leker nu cirkus för fullt!! Haha

2:a kommentar, skriven , av Sandra:

Men så myyysigt! :) Haha. oroa dig inte, min mage är dubbelt så hårig som din, tänk dig afrikanskt påbrå + hormoner, det är sinnessjukt hur håret växer då man är gravid :o

Svar: HAHA! ja det är fan galet med hårtillväxten! Tänk om det kunde växa lika mycket och tätt på huvudet istället för på magen, då skulle inte en enda gravid kvinna klaga tror jag ;)
KRAM!
Denise

3:e kommentar, skriven , av Nicolinafoto:

Nu kan det inte vara lång tid kvar, när är det bf? :)

Svar: Nu är det "bara" 41 dagar kvar... Den 29:e december beräknas damen titta ut. Frågar du mig så blir det nog tidigare ändå, i samband med all julstress och alla planer så lär vi ligga inne på BB under självaste julafton ;)
KRAM!
Denise

Kommentera inlägget här :