Inbillningstankar.

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
Kevin somnade någongång strax innan tio. Så vid tolv i natt tog jag upp honom för att kissa (doktorn sa att vi skulle ta upp honom innan vi somnade) - och i natt var han helt torr igen. Jag som ville se hur bra sängskyddet håller, och om han sparkar bort det när han sover, haha. Men jag antar att vi har all tid i världen att testa det där skyddet.

Jag är jättetrött. I natt så låg jag och inbillade mig saker så först vid halv två, två somnade jag in ordentligt. Jag hade inte ens detta problem med att somna när jag bodde ensam i lägenheten med Kevin. Helt sjukt hur det kan börja nu. Det handlade nog mest om att Andreas inte var hemma i natt skulle jag tro. Men ändå. Sjukt irriterande att ligga och lyssna till ljud mitt i natten.
 
Minns en gång i min förra lägenhet där jag bodde på bottenplan, när Kevin sov borta (hos sin pappa om jag inte minns helt galet) så hade jag min säng ute i vardagsrummet och ett tu tre så stod en person och knackade intensivt på mitt fönster. Nu ska ni veta att jag hade släkt hela huset då klockan var efter ett på natten och hade dragit ned persiennerna. Alla mina vänner hade mitt mobilnummer och jag tänkte att om jag ignorerar knackningarna så försvinner dem säkert då området hade alla typer av människor bed beroendeproblem och lokalkrogen nedanför stängt. Tillslut, fyrtio minuter senare fick jag ringa min kompis på andra sidan stan för att han skulle komma. Och precis när han kom så hade personen försvunnit. Sjukt läskigt.

Behöver jag säga att jag inte sov hemma på några dagar efter det?


Min säng som stod i vardagrummet i förra lägenheten.

Kommentera inlägget här :