Konsten att rita en gubbe

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
Klockan elva somnade jag igår kväll.
Så himla skönt att i alla fall få känna sig lite utvilad idag. Idag ska jag nämligen bli av med ett par av Kevins gamla stövlar som en gammal granne ska köpa så hon kommer förbi här vid kvart i tio. Sen nästan direkt efteråt så ska jag göra mig i ordning för att gå till min tandhygenist. Världens bästa brud, trots att jag ser misshandlad ut i munnen efter varje besök med blod som rinner ur mungiporna likt en vampyr.
 
Kevin var otroligt svårväckt imorse, först nu har han slagit upp sina ögon och fick frukosten placerad i handen direkt stackaren. Men mamma är tidspessimist och tror (vet) att han inte kommer hinna med allt om allt inte går på ett löpande band.
 
Idag ska Kevin och hans kompisar rita en gubbe i skolan som ska visas på sexårskontrollen i början på nästa år hos skolsköterskan. Och har Kevin ärvt min konstnärliga sida så ska vi vara glada om han kan placera ut ögon, näsa och mun på rätta platser, haha. Jag suger nämligen på att teckna och har egentligen aldrig tecknat tillsammans med Kevin förutom när han var jätteliten, (dålig mamma-varning), haha. Så han har noll i intresse gällande att teckna och vill oftast bara få det överstökat när han väl har börjat.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Vem vet han kanske har en dold talang;-) kram

Svar: Förhoppningsvis har han det och har inte ärvt min "talang" ;)
Kram!
Denise

2:a kommentar, skriven , av Sotnosen!:

Oj, spännande! Gubbutvecklingen är kul att ha kvar :-)

3:e kommentar, skriven , av Mathilda:

Barn brukar klaga på att jag ritar så fullt, för man ser ju inte vad det är :P

Kommentera inlägget här :