Kvällen.

publicerat i Kevin 6 år;
Kevin somnade efter mycket om och men i sin säng först runt niotiden efter en massa klagande ord som "Mamma, jag kan inte sova!". Nu ligger han dock och kronsover tack och lov.
Andreas har precis vaknat. Han har sovit hela kvällen då han börjar jobba nu vid elva och jobbar till sju i morgon bitti uppe på hotellet. Usch, avskyr ensamma nätter och Andreas jobbar natt nu i några dagar. Får ha massa lampor på i lägenheten så går det säkert bra att koppla av, haha. (Mörkrädd? Jag? Inte då!)

För att utöka mitt matschema från tidigare inlägget så har jag nu även fått i mig tre piggelin (för att det var gott, det är ju typ ändå bara vatten...) Ett glas med gurkstavar och en tomat. Yummi.
 
Grannarna håller på att flytta (!!) vid tio på kvällen. Helt galet. Så det dånar och skriks och tjuter utanför på gården. Lite i senaste laget att flytta om du frågar mig. Men det är (blir) deras huvudvärk... när jag slänger ut en stekpanna så fort jag tröttnat på oljudet. Haha, nejdå. Så illa är det inte riktigt än...
 
Jag skickar Kevin på dem i värsta fall...!
 

Kommentera inlägget här :