Lördag.

publicerat i Barnen, Denise, Gravid;
Tvingade mig själv att sova till strax efter nio. Men herregud va svårt det är att sova med ett barn som sparkar en i ljumskarna. Eller det känns som hon sparkar mig där i alla fall, men troligtvis sparkar hon mig någon helt annan stans, haha. Idag är hon helt vild i magen i alla fall. De två större ungarna är också helt vilda - men har skött sig själva sedan klockan åtta i morse när de fick för sig att kliva upp. (Netflix is the shit när det kommer till barnvakt på morgonen).
 
Snart är det frukost som står på schemat. Måste bara få vakna till liv innan jag stressar igång med alla vardagsbestyr. Ögonen går praktiskt taget i kors på mig, nyvaken? Jag? Äsch nonsens.

Snart kommer ungarnas kompisar och föräldrar hit också.
Så snart har vi fullt hus.
 
Tänk om man hade det så lyxigt som Kevin, som vissa kvällar får för sig att ligga på mage och använda sig av hörselskydd. I woul'd love that!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anna Pettersson:

Hej!
Jag heter Anna och jag var på språkresa i somras och skulle gärna vilja åka igen nästa sommar. Jag är någonting som kallas "Crew" och samlar poäng för att få en gratis språkresa, och undrar om du skulle vilja beställa en katalog utav mig, det är gratis och du binder dig inte till någonting utan du får bara hem en katalog, om du sedan bestämmer dig för att åka iväg så får du jätte gärna säga att du värvades utav mig :) Här kan du beställa en katalog: http://my.ef.com/Anna.Pettersson tack på förhand :)

2:a kommentar, skriven , av Emily:

Ja, fy vad jag saknar att ligga på magen och sova. Längtar tills jag kan göra det igen. Och hörselkopor, varför har jag inte tänkt på det innan? Måste dock vara bekvämare med öronproppar ;)

Svar: Haha ja han är inte dum min lilla grabb ;) Han skulle egentligen ha sökt till programmet uppfinnarna, tills vi insåg att hörselkåpor redan var uppfunnet och att sova med dem på sig gör nog de flesta arbetare i dagens läge ;) Och ja, patenten på öronpropparna fanns ju redan... så vi fick helt enkelt stå över detta med uppfinnarna ;)
KRAM!
Denise

Kommentera inlägget här :