Man är inte mer än människa.

publicerat i Denise;Jag sköter det mesta här hemma. Ser till att Kevin kommer iväg till skolan och ser till att Andreas vaknar i tid till jobbet. Fixar frukost, tvättar och försöker hålla efter med städningen, lagar mat när Andreas jobbat natt (Andreas mat är mer ätlig än min så han lagar för det mesta annars) och ser till att handla. Men sen finns det saker som jag absolut inte gör.

Som att skura toaletten. Tvätta toalettlocket går bra, men inte utsidan - jag är alldeles för känslig för det just nu. Jag spyr bara av tanken rent ut sagt. Och rensa avloppet - bara tanken på att plocka upp allt hår från avloppsbrunnen får mig att kräkas. Jag rensar inte heller undan askan i den öppna spisen. Och tar väldigt sällan ut soporna, allra minst så spolar jag mer än sällan ur hinken som soporna legat i (läs aldrig). Jag tar nästan aldrig hand om tomburkarna eller glasflaskorna och föredrar inte att bädda rent i sängen då det blir så tungt för mig att försöka få in ett dubbeltäcke i ett dubbelpåslakan. Jag är kort redan som det är och mina muskler räcker inte till åt att lyfta upp dubbeltäcket över huvudet.

Det är tur att det finns saker som vi kan dela upp mellan oss, saker som hans psyke pallar men som mitt psyke spyr av. Man är inte mer än människa som sagt.

Så finns det någonting ni inte klarar av att göra som er partner eller någon annan får göra åt er, eller sköter ni allt själva?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Det är väl jätte bra att hjälpas åt. Kram

2:a kommentar, skriven , av Emily:

Rensa avloppen gör inte jag heller. Fy bubblan rent av sagt. Sen klippa gräset gör ALLTID sambon, då jag tycker det är på tok för tungt. Sen allt tekniskt, om det skulle vara problem med tvn, datorerna, spisen, tvättmaskinen osv, det fixar han med. Jag vet ju knappt hur man gör när proppen gått HAHA.
Annars gör väl jag det mesta här hemma.
Han har det gott min sambo :P

Kommentera inlägget här :