Matkoma!

publicerat i Barnen, Denise;
Två tallrikar köttfärs och chiligryta, fyra vitlöksbaguett-bitar med extra vitlökscréme, två glas  julmust, en stor tallrik med ostkaka, grädde och sylt samt en skål med bridgeblandning och gelehallon senare! Om jag mår illa? Please, don't ask!

Ungarna var mer ute än inne även hos mamma och pappa. Nu är dem också helt slut och lyssnar på musik i deras rum. Måste tvinga dem att städa sen... när jag orkar!

För tillfället ligger jag nämligen i någon form av koma. Om det är matkoma för att jag är mätt eller om det är riktig koma för att jag förätit mig och på så sätt förtjänat att hamna i komatillstånd vet jag inte. Jag vet dock att jag är helt oförmögen till att röra mig och om jag nu skulle få för mig att röra mig så kommer jag nog spy och inte sluta spy förrän magsäcken vänt sig ut och in.

Min systerson på tjugotvå och hans brud Louise var över hos mamma och pappa också. Supermysigt att äta middag tillsammans. Vi ses så sällan, även fast vi bör ses oftare. Det är ju inte precis så att vi bor flera år från varandra, utan han bor bara vid skogskyrkogården vilket egentligen är skämmigt nära.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sotnosen!:

Låter jättegott tycker jag! ;-)

Kommentera inlägget här :