Mätt, AB.

publicerat i Denise;
Jag stack hem till pappa vid tvåtiden för att sedan möta upp Ani vid tre då hon slutade jobbet. På rekordfart (!!) under graviditeten tog jag mig till mams och paps. Det tog inte längre än tjugo minuter. Som ogravid tar den promenadsträckan drygt åtta minuter, troligtvis mindre.
 
Ani kom ganska snabbt efter att jag kommit till paps i alla fall. Så därifrån promenerade vi vidare till Pizza House där vi vräkte i oss en hel kebabtallrik var. Precis lagom till vi hade ätit upp så åkte Andreas och Kevin förbi på en cykel och skulle hämta upp bilen på Mekonomen som stått och blivit fixad under dagen bakom pizzarestaurangen, - så vi tjejer krävde helt enkelt skjuts hem.
 
När vi väl kommit hem så är det första Ani säger att vi måste köpa fika. WTF. Här spricker min mage efter middagen och hon snackar fika. Så det var bara att ta på sig kläderna igen och promenera mot affären.

Men det var en riktigt mysig eftermiddag med mycket snack, skratt och mat, och nu har hon gått tillbaka till jobbet för ett möte. Så nu är jag all by my self då killarna är hemma hos Andreas kompis och har spelkväll. Lite kul får dem faktiskt ha på höstlovet, eller hur!


"Lite gofika"...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elin:

LITE GOFIKA?! WTF !!
fyfan vilket fusk !

2:a kommentar, skriven , av Lotta, klädtokig småbarnsmamma!:

Oj, inte så lite... Men ser väldigt gott ut! ;-)

3:e kommentar, skriven , av anna:

Mums vilken fika. Kram

Svar: Japp, det blev några kilo extra bara idag ;) Kram!
Denise

Kommentera inlägget här :