På promenad, förhoppningsvis.

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
Jag somnade om först vid tio snåret och ställde larmet på halv ett och sov lika ytligt nu som inatt... Ikväll, om jag inte somnar i tid så är stekpannan rakt i huvudet det enda alternativet för jag klarar inte av att vara så här trött på morgonen eller på eftermiddagen. Det känns som allt blir lidande i brist på energi.

Som här omdagen hade Kevin av misstag ner en blomma på golvet. Eller "blomma" och "blomma" det är mer en risbuske omsluten av alldeles för mycket jord som aldrig blir vattnad. Så jorden åkte ur och risbusken sitter fortfarande kvar i krukan som om att inget har hänt. Jorden ligger i alla fall fortfarande kvar på golvet i hans rum. Jag-orkar-inte-ta-fram-dammsugaren.

Lika så disken som har blivit ett riktigt Carina BERG. Och bara tanken på att behöva ställa sig och ta allt för hand gör mig desto mer energilös. Nu tänkte jag ta och hämta krabban på skolan och promenera vidare till mormor och morfar med honom. Vi får se om han gillar tanken på att behöva gå eller om jag måste muta och tvinga honom för att få sällskap dit.

Wish me luck.
För Kevin vill aldrig gå dit men när han och morfar börjar busa så vill han aldrig gå hem i sin tur...!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carro - Foto:

Jag tycker filmen hade ett bra slut. Det var liksom ett slut och ingenting man behöver en fortsättning på. Säcken knöts ihop :)

Kommentera inlägget här :