Sömnrubbningar.

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
Snacka om att ha problem med att sova om nätterna.

Andreas ringde mig klockan två inatt för att han behövde sällskap hem. Och en timma tidigare hade jag somnat och kommit till ro, trots flera försök i flera timmar innan. Men jag satte mig ute i vardagsrummet och hade honom i telefonen i en halvtimme, till framåt halv tre då jag gick ner till porten och höll upp den åt honom i kylan (snäll som man är).
 
Han tog in allt som skulle in i lägenheten och parkerade bilen och jag somnade om igen framåt halv fyra.
Gissa när jag vaknade?
NYSS.

Helt sinnessjukt. Jag har verkligen rubbningar gällande min sömn. Kevin fick jag tack och lov upp till halv nio placerade honom med en skål yoghurt framför tv:n - allt för att förenkla det för honom ikväll då han ska upp till skolan igen imorgon. Jag älskar tanken på att han har sovmorgon till halv nio på måndagar. Det förenklar det smått för mig med en grinig trött son. Men förhoppningsvis klarar vi oss utan grinigheten och tröttheten.

Men inatt blir det till att släcka lampan klockan tio senast.
Påminn mig om det!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

passa på nu att unna dig konstiga sovrutiner...det gjorde inte jag och ångrar det nu. kram

Svar: Men jag får en sån enorm ångest av att behöva sova på dagen när jag i själva verket har massa saker att fixa. Plus att det känns som jag försummar Kevin på tid som jag hade kunnat spendera på honom istället för på disken, tvätten eller städningen när han väl är hemma.
Därför föredrar jag att vara vaken på dagen och sova på natten =P
KRAM!
Denise

Kommentera inlägget här :