Tack för all hjälp och allt stöd.

publicerat i Denise, Värt att tänka på.;
Jag är alldeles svettig och stressade upp mig lite för mycket över försäkringskassans idiotiska utlåtande idag tror jag. Har fått enorm kramp i benen, precis som jag legat på gym och med benpress och kämpat i över en timme, känns som världens träningsvärk nu, helmysko. Och sen har jag fått förvärkar också. Så nu blir det till att ta det lugnt resten av kvällen. Jag har ingen tid att föda nu när jag har massa att stå i.
 
Jag har som ett alternativ imorgon att ringa min barnmorska och få en läkartid till som kan intyga att jag faktiskt inte kan jobba på något annat jobb heller. Kan jag få en läkare att skriva det utlåtandet så står det i breven från försäkringskassan att jag har rätt till all ersättning för perioden retroaktivt. För nummer ett, det är inte jobbet i sig som är problemet - problemet ligger i att ta sig till jobbet för mig som inte har bil och körkort. Så hur man än trixar och fixar så kommer jag ha problem med att ta mig till och från jobbet och det kan mina tidigare sjukskrivningar faktiskt intyga om.
 
Just nu ligger jag dränkt i papper, blanketter och era fina kommentarer på bloggen så som på facebook som faktiskt hjälpt mig en hel del inför nästa månad. Det är tur att ni finns, kommer med råd, hjälper och stöttar. Så ikväll ska jag sätta igång min föräldrapenning så jag i alla fall får in lite pengar itll nästa månad annat än barnbidrag och underhållsbidrag. Just nu känns det förjävligt att "leva" på barnbidraget. Tur att jag har en dygnet runt - arbetande man som kan få ut till alla räkningar, annars hade vi varit körda.

Läste också på om gravidersättning och det har jag inte heller rätt till med tanke på att försäkringskassan anser att jag fortfarande kan ta ett annat jobb än det jag har. Ond cirkel ab.

Men det är lugnt... jag andas fortfarande.
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Kram

Svar: <3 :)
Denise

2:a kommentar, skriven , av anna:

har nog missat nåt inlägg här känner jag. men stå på dig. fk kan vara riktigt elaka ibland. när jag inte hade mammadagar kvar med min dotter och ville ha pappans dagar så svarade dom mig att om jag inte hade vart så dum och sprungit och blivit gravid när jag bara var barnet själv så fick jag skylla mig själv. Många kramar till dig, du fixar detta å nej du ska inte gå iväg till nåt annat jobb, du ska va hemma. kram

Kommentera inlägget här :