Time flies.

publicerat i Kevin 6 år, Skola;
Imorgon ska Kevin iväg ut i skogen med skolan och behöver därför en picknick med sig. Något litet bara då de promenerar ut strax innan lunch och barnen mest gillar tanken på att ha fika med sig i väskan som de kan mysa med. Nästa vecka ska han även åka till Naturskolan. Jag älskade Naturskolan när jag var liten. Speciellt när "farbrorn" som håller i undervisningen visade massa vandrande pinnar och skelett. Det var hur häftigt som helst.

Idag när jag kom och skulle hämta Kevin på skolan så satt han inne i ettornas klassrum och hade mellanmål med dem istället för sina klasskompisar. Lite kul att han hänger mer med ettorna än med sexåringarna. Jag blev alldeles förvånad när de satt ett gäng "stora grabbar" runt ett bord och så lilla Kevin där också. Haha. Man kanske får tänka om och räkna honom som lite "äldre" till sättet. Jag hade ju kompisar som gick i femman när jag själv gick i sexårs minns jag.
Lärarna har noterat att han leker speciellt bra med en kille i ettan, och de frågar alltid efter varandra på raster och vid lunchtid. Fröknarna hade varit helt säkra på att de känt till varandra tidigare - ungefär som de varit grannar vid något tillfälle. Men så var inte fallet, utan Kevin och den här killen kommer bara superbra överrens.
 

Kommentera inlägget här :