Trotsigt beteende.

publicerat i Denise, Gravid;
Kevin har varit helt omöjlig att ha att göra med idag. Till middag åt han en myrportion varav jag gav honom varning om att han skulle få gå hungrig resten av kvällen om han inte åt mer, vilket han valde att avstå från. Så mellan fem och sju gick det bra att ha skippat middagen (som förövrigt är hans favoritmiddag, spagetti och köttfärssås). Men strax efter sju måste hungerskänslorna ha tagit vid igen och han kände hur magen kurrade och hur ont det faktiskt gjorde att neka mat. Jag - som är värsta mesmamman och absolut inte lever efter citatet "hellre äter jag själv än att se mina barn svälta", sa åt honom att äta ett äpple för att minska hungerskänslorna, OM han lovade att inte skippa middagen något mer. Han lovade givetvis detta. Och direkt efter äpplet skulle han hoppa i säng. Behöver jag ens påpeka att han somnade på två röda. Skönt... för jag hade något som väntade på mig.

(Det är nämligen det jobbigaste med att läsa bloggar, man blir så himla paniksugen på allt gott man ser. Ni kan inte tro att jag kan se någon bild på snask eller god mat utan att vilja stoppa det i munnen - så jag skickade iväg mannen till affären, så därför bjuder både jag och Carro på lite smaskigheter där finnarna ingår! (läs hennes inägg så fattar ni))
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emily:

haha, öppnade precis en påse ostbågar. Så kommer nog ha fullt med finnar i morgon. Perfekt när man ska in till stan och till bm ;)

Svar: HAHAHA. Ost är väl nyttigt har jag förstått ;) Och ost formade som bågar kan väl inte vara mer onyttigt än vanlig ost ;)
Denise

Kommentera inlägget här :