Tvättmaskin.

publicerat i
Förstå vad skönt det är att slippa starta morgonen med en tvättmaskin. Kevin har nämligen klarat ännu en natt utan att kissa, och vaknade på morgonkvisten av att han var kissnödig och gick in på toaletten. Det är stort! Han är stor! Jag ville verkligen inte hoppas på att detta skulle fungera. Men det fungerar alldeles utmärkt, än så länge! Så länge man kapar intaget av dricka och inte ger honom läsk  eller saft, eller något annat som är vätskedrivande på kvällen så är han torr morgonen där på. Jag har inte behövt starta en tvättmaskin på tre dagar nu och det kan jag tänka mig fortsätta leva med.
 
Idag är det fredag. Andra november och just nu känns inte nedräkningen så himla lång till dess att bebis anländer. Femtiosju dagar kvar! Nedräkningen påminner jättemycket om nedräkningen för treorna i gymnasiet där man räknade ner hur lång tid det var till studenten. Så himla cool känsla när man går från tresiffrigt, till tvåsiffrigt till...
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annika:

SV: jag har inte smakat ännu ;3 Det var som att göra en prinsesstårta bara att det var en pumpa!

2:a kommentar, skriven , av Thiilde :

Duktig pojke! skönt för er :)

3:e kommentar, skriven , av yohanna:

Kommer ihåg när vi skulle få Travis torr om natten, man måste ha väldigt mycket tålamod :)

Ja, jag hoppas han kommer trivas i sitt lilla krypin. Kommer dock inte få plats med så mycket mer än hans säng, men ska göra det så mysigt som möjligt för honom.

Kommentera inlägget här :