Uppesittarkväll.

publicerat i Kevin 6 år;
Det är ganska skönt de första timmarna när mannen går iväg på jobb. Men nu fem timmar senare så blir det kanska tråkigt och ensamt. Tur att han bara jobbar i två timmar till så kan man få lite vuxet sällskap sen om jag är vaken då.

Kevin är upptagen med att kolla in youtubeklipp om Minecraft och lyssna på irriterande låtar som tydligen hör till filmerna. Jag förstår inte hur han orkar med att se på dessa filmer, han sitter nämligen helt paralyserad och kan göra i flera minuter - men å andra sidan så lär han sig en hel del om spelet som tydligen är hur stort som helst.

Kevin är nöjd idag också med tanke på att han får vara uppe så länge han vill och orkar en dag under helgen (fredag eller lördag). Så därför är hans sista plan för tillfället att hoppa i säng, vilket egentligen inte gör mig något då jag får sovmorgon... Men jag tror mer på att det är han kommer sitta och ta emot Andreas när han väl kommer hem från jobbet och jag som kommer sova, haha. För tillfället är jag helt slut nämligen men Kevin känner sig absolut inte trött än.
 
Härligt med barn... verkligen, haha.
 

Bild från i helgen på kalaset. Kevin och Stojkan leker med en Claes Olsson-påse.

Kommentera inlägget här :