2012.

publicerat i Denise, Onördigt;

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? Spenderade all ledig tid vid vattenrutschbanan.
Dog någon som stod dig nära? Nej, inte vad jag kan minnas.
Vilka länder besökte du? Sverige står mig tryggt om hjärtat.
Är det något du saknar sommaren 2012 som du vill ha sommaren 2013? Tror inte det.
Vilket datum från sommaren 2012 kommer du alltid att minnas? 26:e juli. Vi fick se vår brud i magen.
Största misstaget? Minns inte om det fanns några misstag.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Fick ögoninflammation i början av sommaren som höll i sig jättelänge.
Bästa köpet? Alla förstora kläder från Röda korset, haha.
Vad spenderade du mest pengar på? Oj, minns inte.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket. Gröna lund med Kevin, bebisen och första sparken, discoåkningen på vattenrutschbanan...
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2012? Oj, flera låtar. Dansa Pausa kanske. Nynäskillen som är med i gruppen har ju fått lagom mycket uppmärksamhet här hemma.
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Mycket, mycket gladare. Även om det varit tufft många gånger.
Vad önskar du att du gjort mer den här sommaren? Spenderat mer tid med familjen och med vänner. Men jag har en förmåga att leva i min egna bubbla ibland. Spenderat mer tid i skogen. Finns inget mer rogivande.
Vad önskar du att du gjort mindre? Varit mindre gravidtjurig. Haha.
Hur tillbringade du midsommarafton? Med min fina familj hemma hos mina föräldrar med god mat och gott sällskap och med gamla grannar. Enormt trevligt.
Hur många förhållanden? Under året? Ett? Eller vad?
Favoritprogram på tv? Kollade nog inte på tv alls i sommras.
Bästa boken du läste i sommar? Läste nog bara barnböcker i sommras. Så inget jag lagt på minnet. Största musikaliska upptäckten? Pass...
Något du önskade och fick? Ja, massa kärlek från min familj, få se en frisk bebis och få se Kevin otroligt lycklig över att ha kommit över större delen av sin vattenskräck.
Något du önskade dig men inte fick? Nej?
Vad gjorde du första dagen på sommarlovet? Sommarlov? Jag minns inte vad jag gjorde min första lediga sommardag, säkert något väldigt ointressant.
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Nej, 2012 blir nog ett svårslaget år det också.
Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2012? Haha, jadu. Oversize kläder i största utbudet.
Vad fick dig att må bra? Min familj.
Vem saknade du?
Många av mina vänner.
De bästa nya människorna du träffade? Hmm. Jag vet inte om jag träffat någon "ny", person så. Men jag har fått upp ögonen för personer jag trodde var på ett annat sätt tidigare.
Sommarens hetaste? Mina grabbar.
Sommarens kärlek? Min lilla familj är alltid min största kärlek.
Sommarens besvikelse? Kalla starten på sommaren möjligtvis. Och att min mobil blev snodd. Morr.
Sommarens bästa? Regattan, familjen, alla sommarpromenader, mitt gömställe vid vattnet, vännerna och middagarna utomhus, klipporna vid ringvägen, Louise ankomst från Australien, Katarinas påhälsning från Göteborg, trampbåten med Ousman, Ultraljudet, Gröna Lund, skogspromenaden med Nettan... Måste man välja ett bästa tillfälle? Jag minns så himla mysiga saker från 2012.

 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elin:

"Dog någon som stod dig nära? Nej, inte vad jag kan minnas." Haha, får väl VERKLIGEN hoppas att det inte var nån som dog om du inte ens minns.... :P

Jo men du skulle älska det ! Du tar två rostmackor, så ost och skinka typ. Sen lägger du dem i våffelgränet istället för typ ett mackjärn. SÅ JÄVLA GOTT !!! OM du ätit det en gång kan du inte sluta. LOVAR !

2:a kommentar, skriven , av Ellen:

Sv: Hahaha, jaaa! :D Tack!

3:e kommentar, skriven , av Sofie- Foto:

Oj läste "om dig" precis, "häftigt" liv du måste haft, väldigt annorlunda. Spännande tycker jag. Beundransvärt av människor som klarar av det och härligt framförallt :) känns som om hela kommentaren blev lite rörig nu men jag kände iaf att jag vill säga något om det. blev lite berörd tydligen av att läsa det.
:)

4:e kommentar, skriven , av Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Jenna - inspiration | foto | personligt ♥:

Helt ärligt så märkte jag ingen som helst skillnad. Men vissa säger att man måste prova den mer än en gång för att märka nått. Så jag ska prova den igen någon dag i veckan nu :)

Kommentera inlägget här :