En bebis på nytt.

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
Idag fick jag en bebis på nytt.

Kevin har inte ätit, knappt druckit och har bara luktat på glassen jag köpte åt honom tidigare idag. Han har blivit matad med några matskedar yoghurt men har inte fått i sig något mer än det. Han har haft alldeles för hög feber och har varit soffliggandes hela dagen. Han har rört sig mellan toaletten och soffan om han nu har rört sig för huvud taget.

Han har blivit buren till det mesta. Speciellt nu under kvällen då han varit helt orkeslös. Som mamma blir man också ganska orkeslös. Efter en dag av slaveri och ha varit en betjänt så är man ganska trött i huvudet. Men nu till kvällen så somnade han på två röda. Han ville höra en nattsaga så jag la mig bredvid honom och läste fem sidor ur rim och ramsor-boken och jag tror han redan efter två sidor hade somnat mot min axel. Det är så sällan som man får honom att somna så lätt. Synd bara att han somnar för att han är sjuk idag.

Jag sitter i vardagsrummet och väntar på att Jonas Gardell's serie ska börja nu. Vuxentid i all ära.
Om en timma kommer jag också att lägga mig för att sova, tro mig.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

stackars lille killen, tråkigt att vara sjuk. kram

2:a kommentar, skriven , av Sandra :

Usch ! Lea blev sjuk i lördags, hög feber hon med. Men idag har hon varit feberfri, så skönt. Hoppas Kevin kryar på sig snart! Kram

Kommentera inlägget här :