Familjemys.

publicerat i Barnen, Denise, Kevin 6 år;
Kvällen spenderades med familjemys.

Alvin och gänget 2 går på sjuan för tillfället. Så kvällen spenderades framför halva den filmen med en popcornskål, tills dess att ungarna blev för trötta för att orka se mer. Så för ett tag sedan slängdes dem i säng tillsammans med en kort historia om Mozart. Både Kevin och Andreas dotter blev fascinerade av vad Mozart hade hunnit med under sitt korta liv så i morgon blir det till att lyssna på klassisk musik till frukost.
 
I morgon på förmiddagen ska vi även åka till Ösmo och bada i badhuset igen. Det är viktigt för Kevin att lära sig bli säker med vatten då han varit orolig innan, så det är bäst att öva nu innan vi får fler barn att behöva hålla koll på. Även om vi troligtvis kommer fortsätta åka dit när lillan är född men det är viktigt att någon av oss kan se till barnen i poolen om något skulle hända.

Så imorgon ska jag också bada. Hemska tanke. Men jag har lovat barnen och mig själv att jag ska visa mig i baddräckt då min bikini inte är att tala om... Min mamma är så snäll och lånar ut sin gamla baddräckt, som hon troligtvis bara använt en gång, i provhytten på affären.
 
Men det ska bli mysigt att hitta på någonting, hela familjen.
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra :

Ja, jag älskar fredagar:) hur långt har du kvar av graviditeten nu förresten? :) kolan blev lite seg, men jätttegod och det brukar bag aldrig få till så det var kul! Ha en bra helg ni med! Kram

2:a kommentar, skriven , av Sandra :

Åh då kanske det blir en julaftonsbebis eller en nyårsbebis! ;)

3:e kommentar, skriven , av Malin:

Barn kan vara så himla söta med deras funderingar och tankar :-)

Vilket datum är du beräknad till förästen?

Kommentera inlägget här :