Fredag?!

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
I natt hade jag så sjuka drömmar så det inte var sant.
Jag är nästan mer trött nu än vad jag var när jag somnade. Men det roligaste är att jag knappt minns vad jag drömt. Jag minns bara känslan som jag fick när jag drömde om det. Heltmysko.

Kevin ligger i ett bad nu på morgonen och jag har som vanligt placerat min rumpa i soffan. Visst är det fredag idag? Jag känner mig helt dagvild och snurrig på köpet. Men igår var det torsdag, så det känns konstigt om det inte skulle vara fredag idag. Kevin har alltså idrott idag. Måste - komma- ihåg- idrottskläderna. Och frukten.
 
Nu ska jag fixa frukost.
Kevin ville ha en mjuk smörgås med potatismos på.. helt normalt i know.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elin:

Ja, det är fredag !
Och vet du, jag har också drömt helt sjuka drömmar. Drömde att någon snodde min bil (det det nu skulle va möjligt då den är i stort sett helt jävla omöjlig att sno enligt alla "vetenskapare")
Så halva natten har jag spenderat med att någonstans mellan dröm och verklighet fundera ut vad som fanns i bilen. Och, så har jag gråtit en skvätt eftersom babyskyddet är i bilen. Vad skulle några sketna tjuvar med det till liksom ? Jaja, nu är jag vaken och min bil är med andreas på jobbet. Så det känns ju bra. HAha

2:a kommentar, skriven , av Anna:

Hahaha, potatismos på macka

Svar: Jag vet ;P Kevin är lite udda ;) Men han åt hela mackan utan demonstrationer för första gången på evigheter. Så det funkade ju uppenbarligen!
Kram!
Denise

Kommentera inlägget här :