God natt.

publicerat i Barnen;
Det låter så himla mysigt nu när barnen sover.

Det är något harmoniskt över sovande barn. Man blir lugn av det själv på något sätt. Det är riktigt skönt att ha familjen samlad igen i alla fall. Andreas dotter har jag ju inte sett på över en månad då de sov hos Andreas syster förra gången hon var här. Och det händer så himla mycket på så kort tid i den här åldern som de befinner sig i just nu.

Ungarna var helt utslagna när de skulle sova idag, men innan de somnade så frågade de massa frågor om hur länge man måste stanna på sjukhuset efter att man fått en bebis bland annat. Så kul att de är intresserade. Jag svarade att vissa får åka hem redan samma dag medan andra får stanna några dagar. Och påpekade att doktorn måste titta till så att både bebisen och mamman verkligen mår bra innan han kan skicka hem dem.

Barnen höll med om att det var viktigt att ingen var sjuk. Man kan ju bli smittad av bebisbakterier, och det ville man absolut inte bli. "Det är lika farligt som killbaciller nog", svarade Andreas dotter. Och Kevin intygade att tjejbaciller också var jättefarligt. Haha. Sötnosar.
 
Gullungarna. ♥
Så stora i tankarna men så små i kropparna.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av emma:

sv. tack :D men det är inget konstigt med det :D det är ju bättre det än att vara livrädd för dem haha :D

Kommentera inlägget här :