Gräs-soppa.

publicerat i Kevin 6 år;
Har legat hela kvällen och mofflat i mig popcorn nu efter att Kevin somnat. Fråga mig inte varför han valde att somna med sina hörselskydd på, men sött var det i alla fall när jag väl upptäckte det,  (nej vi har inte haft musik på, inte hammrat eller möblerat om ikväll). Men ungen har sina idéer för sig ibland.

Idag till middag blev det stuvad spenat och stekt potatis. Kevins första kommentar var,
"Åh mamma, blir det gräs-soppa nu igen?"
Som om att vi äter gräs ofta, haha.

Mitt största problem just nu är alla popcornskal mellan tänderna. Sånt gör mig vansinnig, trots att jag borstat tänderna två gånger nu ikväll så finns det ändå skal kvar. Det är verkligen så himla dumt att äta sånt på kvällen. Så jag funderar starkt på att äta det till frukost i morgon också... efter att jag lämnat Kevin på skolan.

Han ska iväg och bada i badhuset imorgon vid tio i åtta. Så vi ska försöka vara på skolan redan vid halv åtta snåret. Wish me luck. För jag vet hur stressad jag kommer känna mig i morgon när Kevin inte kommer lyssna på ällt jag ber om...
"Mamma, nu har du tjatat alldeles för mycket. Jag får huvudvärk av dig." Har blivit en standardreplik på morgonen från Kevins sida.
Han har alldeles för mycket energi på morgonen helt enkelt.

Kommentera inlägget här :