Saker jag inte tål.

publicerat i Denise;
Hon den där Hollywoodfrun som påstår att Gud vill att hennes dotter ska kräkas under en skönhetstävling. Jag kräks desto mer på att hon får så himla mycket uppmärksamhet här i Sverige. Vilken människa. Jag vet inte om TV3 valt att förvränga henne så som de vill att hon ska framstå, eller om hon verkligen är sån som person. Men jag blir sjuk av att se henne. Och om det nu är TV3 som förvrängt henne så tycker jag mest synd om henne.
 
Jag tål inte heller alla negativa nyheter på alla nyhetssiter. Mobbning gällande vilken ras man är, barn som blir kidnappade, misshandel och migrationsverket som skickar ut folk till höger och vänster. Kan det inte finnas en nyhetssida med bara glada nyheter? Sånt man blir glad av. En Svenska hjältar- nyhetssida där man kan få hopp om mänskligheten igen.

I wish.
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av WioSO:

Fin blogg!
Kolla gärna in hos oss och kommentera något vi kan blogga om! Kramisar från WioSO

2:a kommentar, skriven , av Lotta, klädtokig småbarnsmamma!:

Ja man önskar ju att goda nyheter fick samma nyhetsvärde!!

Svar: Exakt! Så tråkigt att allt dåligt framhävs.
Denise

3:e kommentar, skriven , av Anna:

Hon verkar ju helt galen, Gunilla tänker du på lr

Svar: Jag har ingen aning om vad hon heter, stor mun, röda läppar, spikrakt hår. Ursula passar hon att heta :p
Denise

4:e kommentar, skriven , av Fanny:

Det tkr jag låter bra!! :D En nyhetssida där man liksom inte får höra om och om igen att världen är helt upp och nervänd. Att det faktiskt finns, trots att det finns hemskheter också, några bra saker som gör att allting inte är helt åt hel**tte.

Kommentera inlägget här :