Signaturdoft.

publicerat i Denise;
Någonting jag saknar i mitt liv är en signaturdoft. Även kallad "parfym" i kvinnliga kretsar.
Jag som inte är en typsik tjej har använt mig av en parfym jag fick av min syster som tolvåring - drygt fem ml är det i flaskan, två ml har Kevin "råkat" hälla ut, troligtvis för att han hatar doften och ansåg att min låda förtjänade den mer som än mig - så två ml lär det vara kvar i Jean Paul Gaultier flaskan (tror parfymen heter så i alla fall)...
 
Men nu doftar inte parfymen "mig", utan mer en medelålderskvinna i livskris. Så därför har jag snålat med parfymen och enbart använt mig av den när jag luktat illa... eller haft en riktigt bra anledning att "lukta" för huvud taget. Annars har jag valt att lukta en blandning av sköljmedel och deodorant, samt listerine som endast håller i sig i några minuter efter användning, sorgligt nog. Kombinationen är ganska bra dock. Listerine, deo och sköljmedel.

Jag kanske ska uppfinna en egen parfym helt enkelt...?
 
Hade värdet på en parfym höjts med åren så hade jag dock varit rik nu...
Nackdelen är väl att värdet inte höjs, och att doften försämras med åren..!

(Den som spar, han har... erkänn, jag är ett levande bevis på detta. Hade dock en bodyparfume som hette "So... kiss me!" - under min fjortisperiod i tonåren. Idag tål jag inte den doften, eller dofter som ligger i närheten av hur den luktar!)
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Å jag använder rätt mkt parfym, det e typ min värsts mardröm att lukta illa...
Jag hoppar lite mellan paris hiltons parfym, naomi cambell och sarah jessica parker. Kram

Kommentera inlägget här :