Vi gör det officiellt.

publicerat i Gravid, Kläder;
Jag HATAR barnkläder.
Jag hatar dem. HATAR DEM.
 
Min mamma tvättade som sagt drygt tre IKEA-kassar åt mig med barnkläder i storlek 62-68, och ytterst få plagg i storlek 74. Och min tanke var att tre IKEA-kassar gärna kunde ta ett halvår att tvätta - så länge som kläderna skulle hålla sig här ifrån så var jag nöjd.

Min mamma ringde efter fyra dagar. FYRA DAGAR! Och sa att kläderna var rena och vikta och väntade på mig. Så för några dagar sedan bar jag och mamma hem kläderna för hand (lite mer än en kilometer att gå) och så har kläderna stirrat på mig i flera dagar varje gång jag öppnat garderoberna. Och jag har insett att jag måste ta itu med problemet och plocka upp de ganska snart ur kassarna om jag ska orka få det gjort.

Så jag gjorde det idag. Handlade upp mig på sjukt många galgar och fixade alla stålkorgar jag kunde hitta (två stycken) och började vika body's, byxor, klänningar. Hängde upp det minsta på galgar och nu har jag insett att jag aldrig kommer bli klar. Jag kommer aldrig orka fortsätta. Bit ihop bara. Bit ihop.

JAG HATAR BARNKLÄDER!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emily:

Oj, med barnkläder. Och jag som tycker VI har mycket :P
Vi har 4 plastkassar med kläder i strl 50-56 (känns som vi kan slänga ett plagg efter varje användning). Sen har vi kläder upp till 98-104. Den enda storleken vi inte har mkt utav och behöver köpa lite extra är just i strl 62-68. Så känner du för att bli av med lite, så hojta till ;) Haha

2:a kommentar, skriven , av anna:

Aldrig funderat på att öppna en liten butik;-) kram

Kommentera inlägget här :