Vuxenmys

publicerat i Denise;
Lite kvälls och vuxenmys äger rum nu för tillfället. Fördelen med att äta räkor är att man får behålla dem för sig själv då ingen annan i familjen äter det frivilligt.

Har otroligt ont i kroppen efter vad dagen erbjudit då jag promenerade till min mamma och på hemvägen fick bära två kassar med nytvättade barnkläder som hon varit snäll att tvätta. Så nu finns det ingen plats längre i ungarnas garderober (ironiskt nog nu när jag har köpt fyra nya garderober, doh!)

Efter svängen hos mamma så mötte jag upp Anahita och käkade med henne på en pizzeria. Sen promenerade vi en massa och snackade skit. Härligt!

Men man får betala för att vara barnledig och ledig från familjen. Smärtan i mitt blygdben är otroligt jobbig för tillfället. Men det är väl något man får äta upp som gravid, antar jag.... Om inte annat så ska jag äta upp mina räkor nu!
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Gott med räkor,trodde först det var ostbågar

Svar: Haha, det är havets ostbågar ;)
Denise

2:a kommentar, skriven , av mange:

Vuxen mys e de det samma som sex men de får man inte säga?men vilka ställningar kan man göra det i putat lite här o där o du har ont i------- e du ens förlåt (kåt) någon gång när du har ont o tungt o bära?det blir kanske bara petting av det när du e så långt kommen?!

Kommentera inlägget här :