Discodans i magen.

publicerat i
Ibland känns det som en arm eller fot ska komma ut ur magen. Det är otroligt hur något så litet kan sparka och slå så mycket i magen. Jag minns inte att Kevin var så hårdhänt. Men å andra sidan minns jag inte mycket från hans graviditet heller. Och det är nog tur att man glömmer bort hur det känns. Både förlossning och vägen dit är som ett stort dilerium. Man minns bara att man vaknar minuten efter de placerat miraklet på magen. Allt annat är som bortblåst, smärtan och den jobbiga biten dit. "Allt var så fantastiskt när jag var gravid", påstår man.
Den enda som vet motsatsen är den stackare som tvingas leva med en under de tidigare nio månaderna.
 
Nu är det discodans som gäller i magen i alla fall. Jag känner att hon har taktkänslan inne - men känner också att min livmoder börjar bli lite mör...

Men det är lugnt. Jag glömmer snart bort hur det känts.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elin:

Och sen ; Hoppas din klistermärke kalender funkar. Gäller ju att man kommer ihåg att fylla i allt som ska hända. Det är mitt stora problem. Har varit nära på att missa massor för att man glömmer. Så tänker man "det känns som att jag ska göra nåt idag...." Tre minuter i åtta kommer man på "jääääävlar, det är inget fritids idag = hämta barn tidigt" . tur man kom på det , så inte barnen skulle fått sitta och vänta från ett till 4. Hehe.

2:a kommentar, skriven , av anna:

Ja visst e det skönt att man glömmer

3:e kommentar, skriven , av louise:

Aha, jag trodde att du hade två barn redan, och skulle få en till. Men vet, jag önskar dig ett stort Grattis och lyckas till.

Vet du redan namn till lilla tjejen? önskar dig ett jätte bra dag
kram

Kommentera inlägget här :