Gräsänka.

publicerat i Denise;
Andreas har sovit borta i några nätter och kommer inte sova hemma förrän på söndag igen. Det är absolut inte jobbigt att vara ensam om det inte vore för alla glödlampor som gått här hemma. Jag är så kort att jag inte når upp och föredrar att inte stå på en stol med x antal kilo i övervikt på magen. Anledningen till att han sover borta är att vi behöver tid att sakna varandra. Vi lever konstant på varandra då han mestadels jobbar hemma och jag nu mer är gravid och sjukskriven så går vi varandra på nerverna, bokstavligt talat.

Så han drog till sin pappa i Norrköping i onsdags morse och drog vidare till sin syster idag för att spendera tid där till på söndag. Jag måste säga att jag längtar till han kommer hem då han får byta alla glödlampor här hemma...
 
Okej, jag saknar väl Andreas lite också. Men bara lite.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elin:

Hahahahha, älskar att du saknar nån som kan byta glödlamporna. Jag är lite lika faktiskt.
Sen tycker jag att det var rätt kul att du inte berättade nåt om värkarna på sex timmar. Så kommer det bli för oss imorgon om bebis får för sig att titta ut. För Andreas ska till stockholm över dagen (15 mil från mig) och jag vill att han ska få kolla klart på det han är där för. SÅ jag kommer nog inte säga nåt förrän han är påväg hem. Om det inte gör jävla ont förstås.

2:a kommentar, skriven , av Anna:

Tror det kan vara bra att va ifrån varandra ett tag man hinner ju längtar då

Kommentera inlägget här :