Lite snoppsnack.

publicerat i Denise, Gravid;
Det är konstigt men jag är fortfarande osäker på om det faktikt är en tjej i min mage nu eller inte. Jag menar, tjejen i övre fyrtioårsåldern som tog mitt ultraljud var helt säker på att det inte fanns någon snopp mellan benen, men det förhindrar fortfarande inte bebisen från att ha en enormt liten snopp, eller?
Jag menar, hade jag varit kille så hade nog inte jag varit så välutrustad. Jag hade varit praktexemplet som man ser på Stockholms statyer. En enorm man med en otroligt liten penis (inte för att jag kollat in dem, men man har ju hört vad andra har sagt... typ). Troligtvis hade jag inte varit enorm kanske, utan mer en pygme då jag bär på dåliga gener. Men jag vill inte behöva beställa tid för 3D - ultraljud då jag troligtvis skulle tycka det var asäckligt att se bebisen så tydligt. Så jag får helt enkelt leva i ovisshet till den dagen som bebis bestämmer sig för att komma ut.

Min kusin födde nämligen sin dotter i samma veva som en annan man också födde sin dotter - trodde han. Han fick nämligen en kille. En frisk och välmående kille, men med fel kön efter allt vad familjen hade packat ner i BB-väskan. Skulle inte förvåna mig om det hände med mig också.

Note to yourself: Packa ner något blått.
Och ta ur glitterskorna och ersätt dem med neutrala tofflor.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

det är ju jätte svårt. men får bm säga vad det är för kön om dom inte är säkra.iofs på ul bilden med min dotter var jag säker på att jag såg en snopp:P

Kommentera inlägget här :