Husläkarmottagning.

publicerat i Julie 0-2 månader, Kevin 6 år, Sjukdomar;
Bara hundra meter från där vi bor har vi nu fått en ny husläkarmottagning. Det kan inte bli bättre då Kevin sällan orkar promenera hela vägen ner på stan de gånger han är så pass dålig att vi behöver söka hjälp. Så idag tog jag med mig Julie och lät Kevin vara hemma och vila upp sig från sin feber så skrev jag in oss på läkarmottagningen. Den var superfin och det satt redan massa människor där trots att jag var där ganska tidigt imorse.

Efter inskrivningen och bytet av mottagning så gick jag vidare till coop där jag köpte grillad kyckling på beställning från Kevin. Han har fortfarande superhög feber och ligger däckad mest hela dagarna. Alvedonen biter knappt på honom längre, stackaren. Han hade verkligen längtat efter att få sätta tänderna i en grillad kyckling i alla fall och minuten när jag kommit hem och placerat kycklingen på en tallrik så går han in och kräks.

Så kycklingen fick vänta och nu ligger han och sover i sin säng i hopp om att bli bättre.
Mammas hjärta.
 
Har också köpt på mig av sepmers magdroppar till Julie i hopp om att hon kan få en lugnare mage och sova längre perioder än 20 minuters tupplurar.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra:

Men vad skönt! Simpelt att ha det så nära. Vi har våran mottagning på fem minuters gångavstånd, fast jag har inte hunnit vara dit sedan jag flyttade hit. Men skönt att veta att det är nära. :)

Tro inte du blivit av med mig, jag kikar fortfarande in varje dag, har bara varit alldeles för lat för att kommentera, fy skäms! :p

Hoppas ni mår bra, resten av familjen och att Kevin kryar på sig snart. Jobbigt att vara sjuk! :/

Kramar!

Kommentera inlägget här :