Rosa och rött.

publicerat i Julie 0-2 månader;
Jag och liten promenerade iväg till affären imorse för att handla frukost till morgondagen. Maten och speciellt frukosten har en tendens att ta slut mycket fortare nu när alla är hemma och äter av den.

Måste bara berätta om en sak jag tycker är jätterolig.
Varje gång jag klär Julie i rosa och med rosa/lilafärgad overall och jag träffar på någon som jag inte känner personligen och dem intresserar sig för bebisen så frågar dem alltid om det är en kille. Ja, nog för att genus och färger inte är lika viktigt idag, men jag klär inte min son i skrikigt rosa, neutrala färger men inte rosa.

Det roligaste är att när jag klär Julie i röd eller en vit overall så påpekar alla vilken söt tjej jag har. Och då är det ändå neutrala färger som båda könen kan ha. Detta är väldigt lustigt om du frågar mig.
 
Dagens mamma och Julie.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Josefin:

Hej! Tänkte dela med mig av ett erbjudande till mina bloggläsare, nämligen en alla hjärtans dag-bukett att skicka till någon man tycker om. Buketten är värd 200 kr men du får den för bara 1 kr om du är med i en 3-5 min lång undersökning. Jag testade erbjudandet själv och skickade sen buketten till min mamma, lite i förtid.. hon blev verkligen jätteglad! Klicka här för att skicka en bukett du också!

Alt. klistra in den här adressen i en ny webbläsare: http://ads.affelix.com/clk.php?m=1915&c=1030&b=11705

Ha en toppen dag! Kram Josefin

2:a kommentar, skriven , av Anna:

Ja det var lite lustigt

Kommentera inlägget här :