Söndag

publicerat i Barnen, Julie 0-2 månader, Sjukdomar;
Idag har jag haft en tjej som endast vaknat och ätit en gång i natt. Hon vaknade och åt vid tio i morse nästa gång så jag har ingen anledning till att klaga annat än på mig själv som somnade först vid ett.
 
Kevin vaknade tio-tiden igårkväll av att han kissat i sängen och fick ställa sig i duschen. Sen var han vaken till tolv tiden innan han kunde somna om igen och sov till tio i morse utan att det skett en olycka i sängen. Han var verkligen helt borta av febern igårkväll stackaren trots att han fått febernedsättande. Och att han kissade i sängen var mer mitt än hans fel då jag bar honom direkt från soffan till hans säng istället för att låta honom kissa innan. Men det kändes så taskigt att behöva väcka honom när han var så sjuk.
 
Julie har inte skrikit alls över magont idag eller i natt. Hon sitter nöjd i sin babysitter och kan sitta jättelänge utan att börja gråta och följer nöjt efter mig med blicken. ♥

Och en annan sak som är bra är att intaget av D-droppar blivit lättare att komma ihåg att ta i samband med magdropparna! Så nu glöms ingenting bort längre!
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Oj va stor Sessan har blivit.

2:a kommentar, skriven , av Riccie - Mamma till Lykke 2 månader:

Gu va skönt att hon mår bättre! Det gör ju så ont i mammahjärtat när dom har så ont!!

Massa kramar från oss

Svar: Ja det känns helt underbart. Det är verkligen som man fått ett helt nytt barn att ta hand om nu. :) <3
Kram!
Denise 23 - mamma till Julie och Kevin.

Kommentera inlägget här :