Hörseltest

publicerat i Julie 0-2 månader;
Det har varit en lång dag.

Vid tio åkte vi hemifrån och var tvugna att stanna i Sorunda påvägen in till Huddinge samt i Rosenhill för att tjejen var hungrig. Helt stört vad hon kan väsnas om hon inte får käk i sig på minuten. När vi väl kom fram till Huddinge så hade öronmottagningen lunchstängt i över en timme så vi fick åka till Heron och promenera lite för att fördriva tiden. Men det gick bra. Hon skötte sig resten av tiden så att vi kunde promenera runt och kolla läget i lite butiker.

Hörseltestet då...
Det tog oss tio minuter i väntrummet och tio minuter på hörselkontrollen och hon har perfekt hörsel, även fast det är svårt att tro. Jag blir nämligen hörselskadad varje gång hon tar ton och har svårt att tro att hon får bättre hörsel av att höra sig själv skrika.

Vi träffade även på barnmorskan som fick fram Julie. Vad är oddset på det sjukhuset egentligen... Men där var hon, lika glad och trevlig som hon var när jag förlöste. Tänk vilket underbart jobb dem har!

Men nu är vi hemma och ska mysa i lugn och ro.
Härligt. Jag är helt slut efter att jag behövde vakna vid åtta imorse. Huwa. Inte lätt att vara tvungen att passa tider och saker när man somnar så sent... Nej en powernap på det här och man är fit for fight sen.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Jag har faktiskt funderat på att bli barnmorska bara för att det verkar så roligt :)

2:a kommentar, skriven , av Mormor:

Lik mormor men sör ändå!

3:e kommentar, skriven , av anna:

Nä men ååååhhh så söt hon e när hon gäspar. Kram

Kommentera inlägget här :