Otroligt duktig storebror.

publicerat i Kevin 6 år;
Mitt i allt jobbigt så finns det faktiskt ljusa stunder också.

Som i natt vid halv tolv skulle jag ta upp Kevin på toaletten första gången. Jag brukar alltid ta upp honom två gånger efter läggdags. En gång vid halv tolv och en gång vid halv tre. Då vet jag att han kan hålla sig torr hela natten i sängen.

Igår gick han och la sig som vanligt vid halv åtta, tog sin medicin och fick släcka lampan vid kvart över åtta. Så skulle jag ta upp honom och han hade drömt några mardrömmar under kvällen så han var väldigt rädd för att gå in på toaletten av någon anledning. Så jag tvingade honom inte utan stängde av mina mobil-larm och lät honom sova hela natten. Men jag var helt övertygad om att det skulle skett en olycka i sängen. Men det hade det inte och gud så stolt och så mycket beröm Kevin fick som kunde hålla sig i över tio timmar!

Idag ska Kevin åka skridskor i ishallen med klassen. Andreas har fixat varm choklad och jag har packat frukt och saft i skolväskan. Nu ska jag snart fixa kläder till grabben och Andreas tar med honom till skolan. Jag och syrran ska stanna hemma och ladda batterierna och gå lite ärenden lite senare på förmiddagen.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Han är så duktig, blir stolt bara av att läsa om det :)

Kommentera inlägget här :