Tre veckor gamal.

publicerat i Julie 0-2 månader;
Liten blir tre veckor idag. Tre snabba veckor har gått och vi försöker verkligen ta tillvara på den här tiden som vi får, men trots det så känns det som tiden rusar alldeles för snabbt i alla fall. Vi kanske ska sluta njuta så mycket - då kanske tiden går saktare?
 
Bruden har blivit jättestark i nacken nu och tränar ofta på en filt på golvet med att lyfta huvudet lite varje dag. Favoriten i vaket tillstånd är att stå upp och träna benen. Något som inte är lika populärt för tillfället är att sova i babynestet. Det som tidigare varit min största räddning när det gäller att lägga ifrån mig bruden några minuter. Men nu föredras det att ligga i famnen helst hela tiden och att äta är något som görs hela tiden.

Hon har fått för sig att det är bättre att sova på dagen och vara vaken på natten och det har fått mig att inte riktigt orka prioritera bloggen...

Hon börjar också ha koll på hur man fixerar blicken. Än så länge flackar hon lite med blicken och det kan vara svårt att inte sätta ögonen i kors när man fokuserar ögonen på något. Men snart så...!

Hon har även vuxit ur storlek 50, och påbörjat användningen av storlek 56, men än så länge är storlek 56 lite för stort..

En annan sak som hon älskar är när pappa spelar gitarr för henne. Ibland kanske det uppskattas lite väl mycket när mamma vill att hon ska hållas vaken, haha. 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Fanny:

Naw va mysigt :)

2:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Vilka mysiga bilder!
Jag förstår att du har fullt upp men skriv du när du orkar :)

3:e kommentar, skriven , av Jennifer:

lik pappsen ;) grattis till det lilla trollet! :)

4:e kommentar, skriven , av anna:

Hon är ju så otroligt söt

Kommentera inlägget här :